Werkgroep Gezinsvieringen

Contactpersoon:

Martine Groot, jorisenmartine@quicknet.nl

Kliederkerk 'Sint Maarten'

Samen knutselen, samen zingen, samen kijken en luisteren naar het verhaal van Sint Maarten en dan ook nog de antwoorden over samen delen kunnen bedenken!!

Het was een succes op zondag 10 november toen er voor de eerste keer de Kliederkerk werd gehouden. De bedoeling daarvan is dat kinderen samen met hun ouders, opa’s en opa’s kerk vieren.

48 kinderen hebben samen met hun ouders of grootouders een tas versierd, een pompoen uitgehold, gezongen, gekeken en geluisterd.
Op deze manier willen we samen doorgaan.

Op kerstavond willen we samen de geboorte van Jezus vieren met knutselen, zingen en luisteren naar het kerstverhaal.
We hopen dat er weer net zoveel kinderen, maar liefst nog meer natuurlijk, met hun ouders, opa’s en oma’s naar de kerk komen.
Samen vieren is samen kerk!

Marga, Judith, Kim en Vera

gezinsviering