Jongeren

Contact: secretariaat

Samen verder!

Welkom !
Deze informatie is bedoeld voor jongeren van de Lucasparochie in Venhuizen en van de Laurentiusparochie in Hoogkarspel die komend schooljaar naar de middelbare school gaan en die erover denken om het Sacrament van het Vormsel te willen ontvangen.
De start is op 4 september 2020 en je kunt ervoor kiezen om op 7 november om 15:00 uur gevormd te worden in de Lucaskerk in Venhuizen. Je zit dan dus al in de brugklas.

Leuk, zinvol, samen.
We hebben in totaal 5 bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur, van 19:00 uur toto 20:30 uur. We komen op de vrijdagen naar Venhuizen en op de donderdagen naar Hoogkarspel.
De data voor de bijeenkomsten zijn: 4 en 17 september, op 2, 15 en 30 oktober. Op 6 november houden we een generale repetitie in de Lucaskerk.

Daarnaast kunnen we nog andere activiteiten ondernemen, de Bavodag op 5 juni 2021 en het steunen van een goed doel.
Dat betekent dus veel tijd om elkaar te leren kennen en leuke activiteiten te ondernemen.
Je gaat met elkaar in gesprek over geloof, maar ook over keuzes maken en jouw plek in je familie, op school, tussen je vrienden; kortom in de maatschappij!

Ik wil meedoen!
Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier. Via de mail en app houden we je dan verder op de hoogte.

De eerste bijeenkomst is alleen voor je ouders. Deze vindt plaats op vrijdag 10 juli om 19:00 uur in de pastorie van Venhuizen. Wij geven dan verdere uitleg over het project en de periode tot het vormsel.

Voor vragen kun je terecht bij:
Monique Molenaar, Venhuizen
06 41002341/ 543099
Molenaar33@ziggo.nl
Werkgroep: Samen verder!!
Jules Post
Ellen Ettema

Monique Molenaar

de jeugd heeft de toekomst